Scholen

Elk kind heeft talenten die het verdienen verder ontwikkeld en benut te worden. Deze talenten geven het kind eigenheid, maken het krachtig en zijn het vertrekpunt voor leren. Maar deze talenten liggen niet altijd aan de oppervlakte – pas als ze gezien worden, kunnen ze echt benut worden.

 

Steeds meer scholen maken de keuze hun onderwijs fundamenteel te laten aansluiten op de talenten van hun leerlingen. Het is dan ook nodig om op een natuurlijke manier het werken vanuit talenten binnen de school aan te boren en uit te bouwen. Wij weten dat talentontwikkeling begint bij de leraar zelf. Een leraar die werkt vanuit haar eigen talenten is een voorbeeld en een bevlogen begeleider voor de leerlingen.

 

Wij helpen talenten ontdekken en ondersteunen het creëren van een school-, opvoedings- of werkomgeving waarin talenten gezien en aangesproken worden. Dit doen we door middel van persoonlijke coaching, teamcoaching en workshops.  Neem contact op om de mogelijkheden voor jou of je organisatie te bespreken.