Perfectionisme coachingAlles wat je doet gaat voor de volle 100%

Liefst nog meer. Als er toch iets fout gaat, dan kan je wel door de grond zakken. De druk neemt soms zo toe, dat je het maar blijft uitstellen. Alleen perfect is goed genoeg.

 

Hoe zou het zijn als je kan kiezen?

Dat je jouw talenten voluit kan inzetten als je dat wilt en niet standaard omdat je denkt dat het moet. Dat je leert om te balanceren.

 

Mijn aanpak

Met behulp van verbindende communicatie kan ik op een heel effectieve manier en in korte tijd diepgang bereiken. Ik zoek naar een weg waarbij je in je eigen kracht komt en gaat vertrouwen op jouw eigen mogelijkheden en innerlijke wijsheid. Los van discipline, trucjes en controle. Op een organische wijze stel ik je in staat om je eigen gezonde natuur te gaan leven.

 

In gesprekken worden zowel mijn coachees als ik blij van deze communicatie die tot innerlijke kracht en zelfverbinding leidt.

 

Voorbij goed en fout

Ik onderzoek wat voor jou werkelijk van belang is. Op die manier ontstaat ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën en gedrag.

Ik werk aan een transformatie, niet zozeer een verandering. Het woord veranderen betekent, dat er iets fouts moet worden opgelost. Dit staat haaks op mijn aanpak en het gedachtegoed van verbindende communicatie.

 

Praktisch

  • Voor coaching van particulieren geldt een tarief van € 115,00 per gesprek inclusief BTW (ZZP-ers 115 euro excl BTW, bedrijven 125 excl BTW/uur)
  • Een gesprek duurt ongeveer 60 minuten.
  • In overleg buiten wandelend of op locatie. Online is ook mogelijk.
  • Een afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Na die tijd worden niet nagekomen afspraken in rekening gebracht.

 

Even kennismaken?

Neem contact met me op om vrijblijvend kennis te maken.

 

Mail naar tineke@exprezzit.nl, gebruik onderstaand formulier of bel: 06 51 495 857.