Mindset en groeitaal

Er zijn kinderen en tieners die uitdagingen op school met veel plezier aangaan, die hard werken voor goede resultaten en die zich niet uit het veld laten slaan door tegenslagen, zoals onvoldoendes. Er zijn echter ook kinderen die bij voorkeur alleen gemakkelijke opdrachten doen, die het liefst geen fouten maken en die zich dom voelen wanneer ze hard moeten werken om iets onder de knie te krijgen. Vaak is hun motivatie voor school en leren daardoor niet optimaal en hebben ze last van faalangst.

Wat blijkt? De manier waarop kinderen hun intelligentie en mogelijkheden zien (hun mindset), is van grote invloed op de groei die ze doormaken. Een vaste mindset belemmert ontwikkeling. Een groeimindset zorgt voor motivatie en doorzettingsvermogen en is onmisbaar voor het ontplooien van talenten.

 
In de mindset training bouwen we verder op jouw talentenverslag en gaan we kijken hoe we je talenten kunnen gaan inzetten. Naast de talentgesprekken gebruiken we groeitaal en de lessen uit het werkboek Mindset. Dit helpt bij het leren denken en handelen vanuit een groeimindset.

 

Training mindset

8 individuele bijeenkomsten van 1 uur en 1 uur terugkoppeling naar ouders. Kosten €695 inclusief BTW.

 

Contact

Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.