(Loopbaan) coaching

Vraag je je af wat je kunt en wat je wilt? Ben je net je baan verloren of haal je geen voldoening meer uit je werk? Ben je klaar om nu echt te kiezen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt?


Maar hoe doe je dat? Daar kan ik je bij helpen. Mijn drijfveer is om jou je talent te laten herontdekken, te ontwikkelen en er mee aan de slag te gaan, zodat je je weer focust op de dingen waar je van nature goed in bent met energie. Aan de slag met jouw talent.

Het resultaat

Je krijgt helder wat je drijfveren, je talenten, je mogelijkheden zijn en wat je nog tegenhoudt om te doen wat je echt wilt. Vervolgens zet je jouw talenten en drijfveren in bij het bereiken van jouw doel!

Voorbeelden: plezier in de dingen die je doet en kennen en inzetten van je talent en je sterke punten, beter leidinggeven, meer (zelf)vertrouwen, optimaler samenwerken of het vinden van een andere baan.

 

Praktisch

  • Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.
  • Voor coaching van particulieren geldt een tarief van € 80,00 per uur inclusief BTW.
  • Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 3 gesprekken.
  • Een afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Na die tijd worden niet nagekomen afspraken in rekening gebracht.

 

Interesse?

Neem contact met me op  +31620260619 of stuur een email naar info@exprezzit.nl