Life coachingHerken je dit?

Weet je niet hoe je tot een partner, geliefde, vriend of collega moet doordringen? Wil je wanhopig gehoord worden en ben je het beu om jezelf te herhalen of jezelf het zwijgen op te leggen? Misschien ben je uit het oog verloren wat je eigenlijk wilt en waardeert?

 

Je bent niet alleen

 

Ben je op zoek naar een relatie met jezelf waarbij alles er mag zijn?

We zijn vaak opgevoed met taal vol zelfbeoordeling. Misschien herken je deze uitspraken. “Ik ben volkomen nutteloos. Ik ben zo dom. Ik schaam me kapot.” We straffen onszelf daarmee en verliezen het contact met waar het echt om gaat.

 

Het transformeren van de manier waarop je met jezelf communiceert is enorm krachtig.

 

Mijn aanpak

Met behulp van verbindende communicatie kan ik op een heel effectieve manier en in korte tijd diepgang bereiken. Ik zoek naar een weg waarbij je in je eigen kracht komt en gaat vertrouwen op jouw eigen mogelijkheden en innerlijke wijsheid. Los van discipline, trucjes en controle.

Op een organische wijze stel ik je in staat om je eigen gezonde natuur te gaan leven.

 

In gesprekken worden zowel mijn coachees als ik blij van deze communicatie die tot innerlijke kracht en zelfverbinding leidt.

 

Transformatie

Ik onderzoek wat voor jou werkelijk van belang is. Op die manier ontstaat ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën en gedrag.

Ik werk aan een transformatie, niet zozeer een verandering. Het woord veranderen betekent, dat er nu iets fout is en dat er iets goeds gedaan moet worden, iets opgelost moet worden. Dit staat haaks op mijn aanpak en het gedachtegoed van verbindende communicatie.

 

Praktisch

  • Voor coaching van particulieren geldt een tarief van € 95,00 per gesprek inclusief BTW (ZZP-ers 95 euro/uur excl BTW, bedrijven 125 excl BTW/uur)
  • Een gesprek duurt ongeveer 90 minuten.
  • In overleg buiten wandelend of op locatie. Online is ook mogelijk.
  • Een afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Na die tijd worden niet nagekomen afspraken in rekening gebracht.

 

Even kennismaken?

Neem contact met me op om vrijblijvend kennis te maken.

 

Mail naar tineke@exprezzit.nl, gebruik onderstaand formulier of bel: 06 51 495 857.