Waarom aan de slag gaan met je talenten?

We vragen heel veel van kinderen. Ze moeten het goed doen op school, op de sportclub en een grote vriendengroep hebben.  We kijken daarbij vooral naar wat ze niet kunnen. Het idee is dat groei alleen kan plaatsvinden als er tekorten worden weggewerkt. Dit is hoe we veelal in het onderwijs en de maatschappij werken.

Aan de andere kant staan successen, passie en talenten centraal. Hierbij kijken we hoe kinderen hun sterktes kunnen uitbouwen. Daarmee kunnen kinderen energie, veerkracht en weerbaarheid opbouwen om aan alle eisen te voldoen.

 

Bij het werken aan talent gaat het altijd om talent & om resultaten. We praten niet alleen met kinderen over doelstellingen en resultaten, maar zoeken tegelijk hoe ze vanuit hun eigen talent die resultaten kunnen bereiken.

 

Wat is talent dan?

Iedereen heeft talent, maar dat betekent niet dat je er ook daadwerkelijk wat mee doet. Veel volwassenen en kinderen zijn zich niet bewust van hun talenten.  We denken vaak bij talent aan iets waar iemand echt heel goed in is of in uitblinkt. Bijvoorbeeld iemand zoals Messi of Daphne Schippers. Maar het gaat er juist om  waar je blij van wordt en de tijd mee verliest.

Als je weet waar je blij van wordt en hoe dat komt, kun je dat gebruiken. Ook als het even tegenzit. Als je je talenten ontdekt en nog meer gaat inzetten, geven ze je zelfvertrouwen en helpen ze je om veerkracht en weerbaarheid op te bouwen.

 

Coaching

In een talentgesprek gaan we op zoek naar jouw talenten en maken we ze zichtbaar. Een talentgesprek kan bij jou op school , thuis of op een andere plek plaatsvinden. Tijdens het gesprek maken we een mooi talentenverslag met jouw ontdekte talenten.

 

Wil je leren om je talenten optimaal te gebruiken? Dan gaan we samen kijken hoe je dat het beste zou kunnen gaan doen.

 

Tarieven

Talentgesprek

Ben je tussen de 6-13 jaar? Dan kost een talentgesprek van 45 minuten €60, 00 inclusief BTW.

Ben je ouder dan 13 jaar? Dan kost een talentgesprek van 60 minuten €80,00 inclusief BTW.

Na afloop van het gesprek krijg je je eigen talentenverslag mee naar huis.

 

Contact

Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.