Burnout coachingHerken je jezelf niet meer op dit moment?

Vergeet je dingen? Kan je je niet meer concentreren, of barst je zomaar in tranen uit?  Misschien ben je uitgeput, maar vind je dat je gewoon door moet gaan. Vroeger ging het immers ook.

 

Goed nieuws

Dit kan weer herstellen. Dat is een hele geruststelling, toch? Het is wel belangrijk dat je er wat aan gaat doen. Samen kunnen we een volgende stap zetten.

 

Mijn aanpak

Met behulp van verbindende communicatie kan ik op een heel effectieve manier en in korte tijd diepgang bereiken. Ik zoek naar een weg waarbij je in je eigen kracht komt en gaat vertrouwen op jouw eigen mogelijkheden en innerlijke wijsheid. Los van discipline, trucjes en controle. Op een organische wijze stel ik je in staat om je eigen gezonde natuur te gaan leven.

 

In gesprekken worden zowel mijn coachees als ik blij van deze communicatie die tot innerlijke kracht en zelfverbinding leidt.

 

Voorbij goed en fout

Ik onderzoek wat voor jou werkelijk van belang is. Op die manier ontstaat ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën en gedrag.

Ik werk aan een transformatie, niet zozeer een verandering. Het woord veranderen betekent, dat er nu iets fout is en dat er iets opgelost moet worden. Dit staat haaks op mijn aanpak en het gedachtegoed van verbindende communicatie.

 

Praktisch

  • Voor coaching van particulieren geldt een tarief van € 95,00 per gesprek inclusief BTW (ZZP-ers 95 euro/uur excl BTW, bedrijven 125 excl BTW/uur)
  • Een gesprek duurt ongeveer 90 minuten.
  • In overleg buiten wandelend of op locatie. Online is ook mogelijk.
  • Een afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Na die tijd worden niet nagekomen afspraken in rekening gebracht.

 

Even kennismaken?

Neem contact met me op om vrijblijvend kennis te maken.

 

Mail naar tineke@exprezzit.nl, gebruik onderstaand formulier of bel: 06 51 495 857.