Volwassenen

Naast de individuele trajecten voor kinderen, verzorgen wij ook workshops en lezingen voor alle begeleiders en opvoeders van kinderen. Dus niet alleen ouders en opa's/oma's zijn van harte welkom, maar ook leerkrachten, trainers van de sportclub, de oppas, de buurvrouw... kortom: iedereen die belangrijk is voor een kind!

Centraal staat het leren kijken achter het gedrag van het kind, het leren begrijpen van bepaalde gedragingen en welke tools je kunt gebruiken/inzetten om de relatie met het kind te verbeteren. Maar bovenal werken we aan het zien en herkennen van talenten, zowel bij jezelf als bij de kind(eren)! Talenten vormen de ingang om de relatie met het kind te versterken. Daarnaast zet je het kind weer helemaal in zijn of haar kracht, waardoor het gaat stralen als nooit tevoren!

 

Meer weten?

Op dit moment zijn er geen workshops of trainingen ingepland. Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

 


Loopbaancoaching

Vaak krijgen regelmatig de vraag of we ook loopbaancoaching doen middels talenten gesprekken. Zeker!

Je krijgt helder wat je drijfveren, je talenten, je mogelijkheden zijn en wat je nog tegenhoudt om te doen wat je echt wilt. Vervolgens zet je jouw talenten en drijfveren in bij het bereiken van jouw doel!

Voorbeelden: plezier in de dingen die je doet en kennen en inzetten van je talent en je sterke punten, beter leidinggeven, meer (zelf)vertrouwen, makkelijker samenwerken of het vinden van een andere baan.

 

Praktisch

  • Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.
  • Voor coaching van particulieren geldt een tarief van € 85,00 per uur inclusief BTW. Voor zakelijke klanten geldt een tarief van €100,00 per uur exclusief BTW.
  • Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 3 gesprekken.
  • Een afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Na die tijd worden niet nagekomen afspraken in rekening gebracht.

 

Interesse?

Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.