Iedereen heeft talenten. Welke heb jij?

Iedereen heeft talent, maar dat betekent niet dat je er ook daadwerkelijk wat mee doet. Veel volwassenen en kinderen zijn zich niet bewust van hun talenten.  We denken vaak bij talent aan iets waar iemand echt heel goed in is of in uitblinkt. Bijvoorbeeld iemand zoals Frenkie de Jong of Daphne Schippers. Maar strikt genomen is de activiteit op zich niet het talent. Talent gaat over wat maakt dat iemand schittert in een activiteit. Dit verschilt van kind tot kind.

 

Uitblinken in voetbal, vrienden maken of een instrument bespelen, zal bij elk individu vanuit een andere combinatie van talenten ontstaan. Verschillende kinderen schitteren in dezelfde activiteit, maar zetten er andere talenten voor in. Zo kan iemand die goed voetbalt zowel een talentvolle bewuste beweger zijn, maar ook een planmaker, een teamplayer, een inspirerend leider…

 

Een talentgesprek is een prachtige start om te ontdekken: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat doe ik graag? Waar vergeet ik de tijd mee?

Als je weet waar je blij van wordt en hoe dat komt, kun je dat gebruiken. Ook als het even tegenzit. Als je je talenten ontdekt en nog meer gaat inzetten, geven ze je zelfvertrouwen en helpen ze je om veerkracht en weerbaarheid op te bouwen.

 

Coaching

In een talentgesprek gaan we op zoek naar jouw talenten en maken we ze zichtbaar. Een talentgesprek kan bij jou op school , thuis of op een andere plek plaatsvinden. Tijdens het gesprek maken we een mooi talentenverslag met jouw ontdekte talenten.

Een vervolgstap kan zijn om te kijken hoe je jouw talenten het beste kan gaan gebruiken.

 

Tarieven

Ben je tussen de 6-13 jaar? Dan kost een talentgesprek van 45 minuten €60, 00 inclusief BTW.

Ben je ouder dan 13 jaar? Dan kost een talentgesprek van 60 minuten €80,00 inclusief BTW.

Na afloop van het gesprek krijg je je eigen talentenverslag mee naar huis.

 

Interesse?

Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.